Over ons...

ALEGRIAS-ART heet u van harte welkom op haar nieuwe website.

 

Alegrias-Art bestaat uit Laura Solano en Jacqueline Quispe Flores, beide woonachtig te Uitgeest. De roots van Alegrias-Art liggen in Midden- en Zuid-Amerika. Laura is geboren in Costa Rica en de wieg van Jacqueline stond in Peru.

Laura is een autodidact schilderes die veel van haar vrije tijd aan de kunst besteedt. Laura heeft verschillende wedstrijden in haar geboorteland Costa Rica gewonnen en met de Amerikaanse kunstenares J.Disselkoen samengewerkt. Van haar heeft ze veel van de acryltechniek geleerd.

De samenwerking met Jacqueline is spontaan ontstaan in 2010 na een schildersessie met vriendinnen in het huis van Laura. Laura ontdekte dat Jacqueline talent had voor de schilderskunst en van daaruit ontstond het idee om samen schilderijen te gaan maken. Het combineren van hun beider talenten in een en hetzelfde schilderij zorgt iedere keer weer voor een verrassend eindresultaat. Samen hebben zij Alegrias-Art opgericht. De naam Alegrias-Art werd gekozen om duidelijk te maken waar het hen om gaat: vreugde halen uit het maken van kunst, en kleur brengen in de het leven van hun klanten door middel van hun vrolijke schilderijen.

Door middel van diverse exposities in Noord-Holland en deelname aan onder andere de Kunstroute Uitgeest 2012 bereikt Alegrias-Art een steeds groter publiek. in maart 2017 was Alegrias-Art een van de exposanten tijdens Limmen Artistiek & Creatief.

We zijn maar een paar gekke vrouwen...Maar gek op kunst!

© 2023 by Artist Corner. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now